عمده ترین دلیل بوی ناخوشایند لباس وجود رطوبت در الیاف پارچه است. در واقع هنگامی که رطوبت اضافی در الیاف نتواند تبخیر شود، لباس بوی ناخوشایند کهنگی و رطوبت به خود می گیرد. شاید تصور کنید که این موردی طبیعی است و بوی بد لباس خود به خود از بین خواهد رفت. چنین تصوری هرگز صحیح نیست نه تنها بوی ناخوشایند ماندگی و رطوبت لباس خود به خود از بین نمی رود بلکه در ترکیب با سایر بوهای محیط، آزار دهنده تر هم خواهد شد.

 لباس هایی که در زیر باران خیس شده باشند و یا لباس های ورزشی که عرق و رطوبت در بافت لباس وجود دارد، بیشترین بوی ناخوشایندی تولید می کنند. حال اگر این لباس ها را بلافاصله شسته نشوند و به همان حالت خیس در ماشین لباسشویی رها شوند، رطوبت باقی مانده در لباس نمی تواند تبخیر شود و حتی بعد از شستشو نیز بوی نامطبوعی دارند.

چگونه از ایجاد بوی نامطبوع در لباس پیشگیری کنیم؟

با رسیدگی به موقع به لباس ها می توان مشکل بوی بد لباس را حل کرد. لباس ها نباید به مدت طولانی مرطوب و خیس باقی بمانند. لباس های ورزشی بلافاصله شسته شوند تا بوی عرق و نم در لباس نفوذ نکند. خشک کردن لباس ها هم موضوع مهمی است که باید در نظر گرفته شود. چنانچه لباس های شسته شده را بلافاصله از ماشین لباسشویی خارج کرده و در هوای آزاد و آفتاب خشک کنید هرگز بوی ناخوشایند نمی گیرند. رها کردن لباس های خیس و شسته شده در محفظه لباسشویی موجب ایجاد بوی نم و رطوبت در لباس می شود که بسیار آزار دهنده است. برای شستشوی لباس ها به این ترتیب عمل کنید.

جهت ادامه مطلب به

سایت اف ایکس سنتر مراجعه کنید.


 



مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها